Ta strona wykorzystuje ciasteczka, aby przeglądanie jej przebiegało jeszcze sprawniej. Kontynuowanie przeglądania oznacza zgodę na stosowanie tego rodzaju plików na Twoim urządzeniu, jak zostało to opisane w naszej polityce dotyczącej ciasteczek.
Zarezerwuj teraz

Opinie

8,7 Ocena
Zestawienie ocen
Czystość
8,9
Komfort
8,5
Lokalizacja obiektu
8,8
Udogodnienia
8,4
Personel
8,8
Stosunek jakości do ceny
8,9
Opinie
    Paulina
    pl
    7,9
    17 stycznia 2018
    Na wyjazd ze znajomymi, Polecam! :)
    Radosław Pływacz
    pl
    7,9
    16 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jakub
    pl
    9,2
    15 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Aleksandra
    pl
    9,6
    7 stycznia 2018
    Obiekt godny polecenia!
    Informacja że stacja PKP jest w odległości 0,2 km od obiektu jest nieprawdziwa (nawet w linii prostej do torów jest dalej).
    Obiekt zadbany, dobrze wyposażony, wygodne łóżka, dobra lokalizacja.
    KAMIL
    us
    10
    6 stycznia 2018
    Bardzo dobra lokalizacja, piechota mozna dojsc z dworca PKP jak rowniez na Kropowki, przytulny pokoj i bardzo dobrze wyposazona kuchnia.
    Filip
    gb
    4,6
    5 stycznia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Magdalena
    gb
    7,1
    28 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Katarzyna
    pl
    5,8
    20 grudnia 2017
    OK, ale bez rewelacji. Na szybki weekend jak najbardziej.
    - stroma podejście (górka) do kwatery, za którymś razem ma się już dosyć tego podejścia do kwatery, a szczególnie zimą trzeba uważać, bo jest bardzo oblodzone i ciężko dojść do kwatery - płytki w pokoju, czułam się jakbym spała w łazience :) - nie zbyt czysto w pokoju i łazienkach
    - bliskość dworca - wyposażenie pokoju - dostępna kuchnia
    Oskar
    pl
    10
    20 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    pl
    8,8
    18 grudnia 2017
    Polecam, choć nie dla osób o kulach, na wózkach itp.
    - ogólnodostępność obiektu - ciągle otwarte drzwi przez co miało się zaburzone poczucie bezpieczeństwa - lokalizacja - w opisie było, że 900m od Krupówek (co było głównym czynnikiem wyboru tego obiektu) ostatecznie okazało się, że to ponad 1600m dodatkowo duża góra do pokonania, dla osób mających problemy z poruszaniem nie do przejścia
    - komfort pokoju : lodówka + tv - czystość w obiekcie - kuchnia - możliwość dogadania w wielu kwestiach - "gospodarz"
    pl
    10
    18 grudnia 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Adam
    pl
    8,3
    18 grudnia 2017
    Bardzo udany pobyt!
    Podobał mi się pokój, który był bardzo duży. Pod willa można zaparkować samochód. Podobał mi się także dostęp do kuchni w której każdy mógł przyrządzić sobie posiłek jeżeli nie chciał jeść w restauracji na mieście. Obiekt ogólnie jest bardzo komfortowy i zadbany. Willa położona w bliskiej odległości od stacji PKP i PKS.
    Teresa
    pl
    10
    17 grudnia 2017
    brak ręczników ale za dodatkową opłatą można było wynająć
    miła obsługa, czysto i przytulnie
    AgataOwca
    pl
    9,2
    30 listopada 2017
    Polecam, stosunek jakości do ceny SUPER.
    Temperatura w pokoju niestety była niska, kaloryer był włączany na jakis czas po czym zostaje wyłączony i pomimo spania w kilku warstwach ubrań było nie za ciepło.
    Wszedzie blisko, mimo pokoiku w "piwnicy" bardzo miło i przytulnie, toalety w super stanie. Ogólnie pobyt na 5+
    Ewa
    pl
    10
    27 listopada 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Iwona
    pl
    9,2
    22 listopada 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Natalia
    pl
    10
    21 listopada 2017
    Super
    Magdalena
    pl
    7,1
    21 listopada 2017
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Rafał
    pl
    8,8
    20 listopada 2017
    wszystko ok, polecamy!
    możliwy utrudniony dojazd w warunkach zimowych (dosyć stromy podjazd)
    obiekt czysty, ładny, zadbany, komfortowy pod każdym kątem.
    Mateusz
    pl
    9,6
    20 listopada 2017
    Miłe i przytulne pokoje, dobrze wyposażona kuchnia. Dogodna lokalizacja. W takiej cenie, nie ma się do czego przyczepić. Polecam.
Ładowanie opinii